U bevindt zich hier:  programma >> 22/10 expositie van schilderwerken en beelden

22/10 Expositie van schilderwerken en beeldenMartha DaamsModeflits       Marianne Bosch                     Marianne Bosch, Martha Daams en Ine Gooren tonen een aantal van hun schilderijen en beelden. 

Marianne Bosch (mariannebosch.nl) schilderde in aquarel, later in acryl en nu in olieverf. Bij Berloz, Bon Ton en Tineke de Nobel volgde Marianne haar opleiding in schilderen. Zij schildert portretten, dieren en vormen. 

Vanaf 2010 vonden ook stenen hun weg naar haar handen.  Bij Gallery Berkendijkje werd het beeldhouwen verder ontwikkeld. 

Martha Daams startte met aquarel en acryl en nam lessen bij diverse instituten. Tijdens de opleiding aan de Academie Arendonk werd schilderen in olieverf haar passie. Aan de academie volgt ze de richting portret en model. Haar vrije werk maakt zij naar model en abstract, maar ook stillevens boeien. 

Ine Gooren (inegooren.nl) gebruikt meest olieverf om haar intuïtieve en expressionistische schilderijen te maken. Aan de Academie Arendonk volgt zij de lessen in portret/model en algemene richting, maar haar hart ligt bij het vrije abstract expressionisme, waarvoor zij olieverf en acryl gebruikt.

 

Voor allen geldt dat de ontdekkingsreis naar vorm en kleur de belangrijkste elementen zijn voor hun passie. In steen, op doek met olieverf of andere materialen, steeds weer is het eindresultaat verrassend. Vorm, licht/donker, kleur, verf en handschrift zijn bepalend voor het eindresultaat, of dit nu op doek is of in steen. 

Aanmelden nieuwsbrief:

 
Naam:
Email: